Reiniging bedrijfspand

Uw bedrijfspand is de eerste indruk en een visitekaartje

Bedrijfspand reiniging

Door het reinigen van uw bedrijfspand bent u gegarandeerd van een schoon en fris exterieur wat vaak de eerste indruk en een visitekaartje is. Het draagt bij aan een professionele en representatieve uitstraling van uw onderneming. Door uw kantoor of bedrijfspand regelmatig te laten reinigen, blijven zowel de esthetische (glans en kleur) als de technische eigenschappen beter onderhouden.

Wij kunnen op verschillende manieren de gevels reinigen. U kunt de gevels laten stoomcleanen, reinigen door telescoopbewassing en gedemineraliseerd osmosewater of icm een licht reinigingsmiddel dat ook een conserverende werking heeft. Welke methode wij gebruiken hangt af van de gevelbekleding en de staat van vervuiling. De meest voorkomende soorten gevelbekleding zijn sandwichpanelen, damwandprofielen, golfbeplating en gemetselde gevels al deze oppervlakten zijn zeer goed te reinigen en te onderhouden. P. Prak reinigingstechniek kan vanaf de grond en op hoogte werken met hoogwerkers of steigers, elk bedrijfspand is anders en daarom is er ook geen standaard oplossing. P. Prak reinigingstechniek is een gespecialiseerd en ervaren onderneming in het reinigen en onderhouden van alle soorten gevels.

Wilt u een schoon en representatief kantoor of bedrijfspand neem dan vrijblijvend contact met ons op. Door op locatie te kijken kunnen wij de juiste oplossing en advies geven voor het reinigen en onderhouden van uw pand.

Openingstijden & contactinformatie

+31650957377
Ma tot za 07.00 - 20.00
E-mail 24/7