Dakreiniging

Dakpannen laten reinigen

Dakreiniging voorkomt problemen!

Dakreiniging in het Nederlandse klimaat is geen overbodige luxe, mossen, algen, groen- en zwarte aanslag het vervuild en tast uw dakpannen aan. Daarom is dakreiniging niet alleen esthetisch belangrijk maar het kan op termijn ook problemen voorkomen.

Het meest schadelijke zijn de mossen. De wortels van de mossen groeien in de poriën en door de dakpannen heen. De grootste problemen gebeuren als de wortels vochtig zijn en bij vorst uitzetten mede hierdoor beschadigt het oppervlakte van de dakpannen en kan er scheuren ontstaan. Door de beschadigingen verliezen de dakpannen zijn waterwerende werking met lekkages als gevolg en daarom is het tijdig reinigen en het onderhouden van de dakpannen zeker belangrijk. P. Prak reinigingstechniek geeft u graag advies!

Dakreiniging met de gepatenteerde Kokend Heetwater Techniek

Dakpannen laten reinigen met de Kokend Heetwater techniek is een milieuvriendelijke techniek waarbij alleen water (100 graden celsius) zonder chemicaliën wordt gebruikt. Vervuiling, mossen, algen, groene- en zwarte aanslag verdwijnen hierdoor en ziet het dak er weer verzorgd en netjes uit. Het effect is direct zichtbaar. Door het dak te reinigen en te onderhouden verlengt u de levensduur en bespaart u op het vervangen en repareren van de dakpannen. De uitstraling van uw woning of bedrijfspand gaat er flink op vooruit! Een mooi en schoon dak, wie wilt dat nou niet!

Dakreiniging op elke situatie afgestemd

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van alle daken. Bij P. Prak reinigingstechniek zijn we ruim ervaren in de dakreiniging. Wij reinigen daken van vrijstaande woningen, rijtjeshuizen en bedrijfspanden. Of u nu betonnen, keramische of geglazuurde dakpannen heeft of een andere soort dakbedekking, wij kunnen onze apparatuur op elke situatie aanpassen dmv gepaste of lage druk en temperatuur.

Bescherming van de dakpannen

Na de dakreiniging kunt u de dakpannen voor meerdere jaren beschermen door het te impregneren met een speciaal voor dakpannen bestemd impregneermiddel. Door het impregneren worden de dakpannen vuil en waterafstotend wat vooral een pluspunt is bij de oudere en poreuze dakpannen en is er vaak geen noodzaak om de dakpannen te vervangen.

Wilt u graag meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor vragen of meer informatie. We komen ook graag bij u langs voor een advies en de mogelijkheden te bespreken. Ook voor het reinigen van uw gevel of terras kunt u bij ons terecht.

Het reinigen en onderhouden is een stuk voordeliger dan vervangen!

Videovoorbeeld hoe wij dakpannen reinigen

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!