Terrasreiniging

Bestrating reinigen

Een schoon terras of oprit is de eerste indruk als u ergens aankomt. Een visitekaartje als bedrijf, genot als particulier. Een vuil terras geeft niet alleen een onverzorgd beeld, maar kan vanwege de gladheid ook gevaarlijk zijn. Met onze terrasreiniging bent u verzekerd van een schone bestrating of terras. Met de kokend heet water techniek hebben wij een milieuvriendelijke manier van reinigen en dat alles zonder gebruik van chemische middelen. Algen, mossen en vervuiling lossen door de kokend heet water techniek op. Een stralend en schoon resultaat verzekerd.

Naast het verbeteren en uiteraard het behouden van een mooie uitstraling, is periodiek onderhoud ook belangrijk om de levensduur van de materialen te verlengen en de kosten voor reparatie of vervanging te besparen.

Vervuiling door onkruid, algen, mossen, groene/zwarte aanslag en weersinvloeden ontsieren niet alleen het aangezicht, maar tasten ook de materialen van uw bestrating aan. Dit geldt zeker voor vetten, olie, diesel en benzine. Door het reinigen met de kokend heet water techniek is het behandelde oppervlak weer perfect schoon, zonder gebruik te maken van reinigingsmiddelen of chemicaliën. De temperatuur van kokend heet water doodt namelijk onkruid, algen en mossen. De combinatie van kokend heet water en hogedruk, geeft een boven verwachting mooi en schoon resultaat.

Na het reinigen vullen wij de voegen tussen de stenen weer op met brekerzand en behandelen we het terras eventueel met een milieuvriendelijk anti alg en mos middel waardoor de aangroei van nieuwe mossen en algen wordt geremd.

Wilt u graag meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor vragen of meer informatie. We komen ook graag bij u langs voor een advies over het reinigen van de dakpannen. Ook voor het reinigen van de dakpannen of gevel kunt u bij ons terecht.

Het reinigen en onderhouden is een stuk voordeliger dan vervangen!